Sacha Meertens: "Het examen van KWC-uv sloot perfect aan op mijn opleiding."
Geen verrassingen, dat vond Sacha Meertens het meest prettige van examen doen bij KWC-uv. Sacha: "Dankzij de uitgebreide informatie over de praktijkexamens op de website kon ik me optimaal voorbereiden. Het viel me direct op hoe goed het examen aansloot op mijn opleiding. Op de locatie van KWC-uv in Woerden werd ik prettig ontvangen en goed op me gemak gesteld. Dat heeft mij absoluut geholpen om het examen met een positief resultaat af te ronden."

 

"Vakbekwame assessoren maken het verschil"
Florence van Rheenen, assessor: "KWC-uv stelt hoge eisen aan haar assessoren. Dat is niet alleen goed voor onze service, maar ook nuttig voor de studenten. Afgestudeerde studenten kunnen namelijk via ons na het behalen van het examen beschikken over een waardevolle ANBOS-registratie."
Een accessor bij KWC-uv ben je niet zo maar. De assessoren moeten namelijk aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Florence: "We moeten onze kennis onderhouden. Naast de verplichte assessorentraining wonen we elke twee jaar een terugkomdag bij en moeten we onze specialistische kennis aantonen tijdens vakdagen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en exameneisen."

Joomla SEF URLs by Artio