Training Lifting Shiatsu

Lifting Shiatsu

Progamma:

-    Effecten van een shiatsu facelift massage;
-    Nieuwe drukpunten voor gehele gezicht o.a. voorhoofd-, ooghuid-, mondrimpels;
-    Demonstratie liftende shiatsu massage op de rimpels;
-    Coaching op de technieken.
 

In het vernieuwde KD van 2023 voer je een anti-aging behandeling uit. Hierbij kan je onder andere een liftende shiatsu massage aanbieden, waarbij je extra drukpunten en liftende meridiaanmassage gebruikt. Je werkt op de mimische spieren door middel van isometrische krachttraining.

Deze behandeling biedt verschillende voordelen, waaronder verbetering van spierspanning, vervaging van fijne rimpels en oppervlakkigheid van diepere rimpels, verbeterring van de doorbloeding, voor- of na een ooglidcorrectie, en het kan preventief werken. Zoals je ziet, zijn er tal van mogelijkheden om deze behandeling toe te passen.
 

6 november 2024

10.00 uur - 16.30 uur

Locatie:

Dorpsstraat 47, 4145 KB Schoonrewoerd

Vooropleiding:
Geen.

Vakexpert/ trainer:

Isabel Muñoz

Mijn naam is Isabel Munoz en ik ben een ervaren schoonheidsspecialiste, docent en assessor. Sinds 1992 werk ik in de cosmetische sector en heb ik veel ervaring opgedaan met diverse huidtypen en behandelingen. In 2008 ben ik mijn eigen praktijk gestart, waarbij mijn specialisaties onder andere shiatsu, bindweefselmassage en pincementsmassage zijn, voornamelijk gericht op huidverbetering.

Aanmelden:

Mail uw aanmelding naar info@kwc-uv.nl

 

Prijs

195 euro per deelnemer

Even iets anders: