Praktisch: Elektrisch ontharen theorie en instaptraining diathermie

Nieuw in het KD 2023 is de theorie elektrisch ontharen:

Hebben uw docenten niet de specialisatie gedaan voor elektrisch onharen?

Na het volgen van deze dag zijn ze volledig op de hoogte van de benodigde theorie en hebben ze vaardigheden opgedaan met de diathermie methode.

In het nieuwe KD staat de theorie van het elektrisch ontharen. Tijdens deze training wordt de theorie duidelijk en vertaald naar de student uitgelegd. De nieuwste ontwikkelingen in deze specialisatie worden meegenomen zoals computergestuurde apparatuur, verschillende naalden en de effectiviteit van de diathermie en de Blend methode.

Ook wordt er gedemonstreerd wat er naast ontharen nog meer mogelijk is met deze specialisatie zoals het verwijderen van huidoneffenheden. Als deelnemer mag je een apparaat meenemen als de school of de docent deze bezit om vragen hierover te stellen of eigen vaardigheden door te nemen.

Kortom hoe maak ik de theorie boeiend en up to date  voor de studenten.

Vooropleiding:

Het diploma schoonheidsspecialist

Vakexpert/ trainer:

Nicole Peters

Opgeleid tot 2e Graad docente Zorg & Welzijn en al 32 jaar schoonheidsspecialist. In Engeland mijn eerste diploma voor elektrisch ontharen en verwijderen van huidoneffenheden gehaald. Sindsdien passie voor dit vak!

Werk al vele jaren als nascholingsdocent elektrisch ontharen voor de anbos academy . Ook geef ik de opleiding elektrisch ontharen bij de firma nemPro en het verwijderen van huidoneffenheden.

Vele jaren actief in het mbo gewerkt als docente schoonheidsverzorging. Sinds 8 jaren een kleine salon en in de avonduren yogadocente.

Datum: 3 oktober 2024

10.00 uur tot 16.00 uur

Locatie:

Dorpsstraat 47, 4145 KB Schoonrewoerd

Aanmelden

mail uw aanmelding naar info@kwc-uv.nl

Prijs

195 euro per deelnemer

Even iets anders: